2014-10-10 Inget blir som man tror!

Så kanske det ska bli en text blogg igen över vad som har hänt under den senaste veckan.

Även om man tänker på allt så kan man inte var säker, för en vecka sedan åkte jag med Hyresgästföreningen Nynäshamn på konferens. Jag hade kolla på allt innan konferensen på alla mat avvikelse och för en gång skull dubbelkollade jag att allt stämde när kom fram.

För andra gången på ett halvår vår olyckan framme, en av deltagarna för en kraftig allergireaktion, under några intensiva minuter jobbar jag med att sätt in första hjälp. Denna gång gick det bra och fick ett lyckligt slut.

Sjukvårdaren kom först på plats frågade flera gånger som jag inte hade någon medicinskutbilning, man kanske skulle funder på att skaffa en sådan nu.

Början av veckan gick åt att ta mig en diskussion med arrangören över det inträffade och ersättningen till kollegan. Efter flera mail och telefonsamtal blev vi överens och vi är nöjda,

Men innan  vi var där hade jag varit på Huddinge sjukhus med mitt knä som inte man kunnat opterat på Globen. Jag hade en vist förhoppning att man skulle kunna söva mig och opera knät på Huddinge, allt gick bra fram till narkosläkaren läst journalen. Hon blev med restriktiv och inte vill operera med på dagkirurgin ens med lokalbedövning, nu blir det stor operaration.

Jag hoppas att det inte kommer ta så långtid att för det gjort denna gång, har börjat få svårt att röra mig. Är tvungen att använda kryckor visa tider på dagen då jag har för ont.

I onsdags kväll var det kommunfullmäktige och jag var där för att lyssna då försäljningen av Ribban 15 skulle upp. Denna gång blev det beslut att sälja dem till BRF men är inte riktigt säker att det är klart ännu fått signaler att det kommer överklagas.

Mitt under fullmäktige nås jag av beskedet av att Alexander är på akuten men kraftig huvudverk, hög feber och kräks. Han får stanna över natten och nästa dag fick han gå hem troligen migrän.

I torsdags var på Hyresnämnden för första gången sedan i maj, det blir nog inte så många i höst har en gång till inbokad med får vi se hur det går med knät.