2014-11-26 Nu går det inte längre!

Jag har haft åtskilliga samtal till följd av gårdagens möte, nu är det KATASTROF man kan undra över vad folkrörelse har tagit vägen. Har pratat med alla organisationsled idag i någon form, nu är undergången mycket när efter 99 år. Visa läser stadgarna som djävulen läser bibeln och gör att för att splittra organisation, både förtroendevalda och tjänstemän på hög nivå.

Vem vill bli ordförande i en organisation där styrelsen kan suspendera än om de inte tycker om än, vad hittar man en sådan?

Detta är den största krisen under min tid i denna organisation, men nu börjar fråga mig till viken nytta. När man inte valberedningen kan föra diskutera utan det blir bråk. Nej nu börjar jag få nog, jag kommer få skit för vad jag skriver här men nu har jag valt att lägga korten på bordet.

På lördag är det fullmäktige och gud hjälpe mig hur det kommer sluta, man nekar och gör att för att sopa saker under mattan – vad är man rädd för!

Idag skulle har varit en dag som skulle ha gått i det trevliga tecknet, så blev det inte alla vill veta vad som händer och sker ytterligare den dag förstörd av organisationen. En av en lång rad genom de senaste 10 åren, är det verkligen värt det??

Jag fick bland annat den första gången jag var med Alexander på Skansen förstörd och måste parat i telefon en hel  dag, vidare vet jag inte hur många lediga dagar och helger fått förstörda under en av organisationen.

Varför inträffar saker när man ska göra annat.

Nu går det inte längre. ……