2014-12-18 En vanlig dag….

En vanlig dag blev det tillslut och Hyresgästförenings fri har inte rör mobil sedan i går på morgon, som jag tidigare skrev har varit på begravningen som var väl en blandning av Hyresgästföreningen och privat. Man kan ibland fråga sig vad gränsen gör många av de jag har och göra med inom föreningen är ju ens vänner också. Det gäller bara att kunna sätta gränser vad som vad.

Kunde under morgon en konstatera att Miljööverdomstolen har beviljat prövningstillstånd för den nya hamnen så nu tar det väl ytterliga några år innan den kan börja att byggas. Nynäshamn är i behov arbetstillfällen i kommunen för att kunna behålla invånarna just nu lever kommunen på en befolknings ökning som beror på den stora bostadsbristen som finns i Stockholms regionen.

Just nu jobbar man på ett håll och bor på ett annat undra hur länge det kan pågå.

Har också hunnit in till Stockholm och köpt Christmas at Downton Abbey hade lyssnat igenom alla julskivor jag hade mellan jag städar och förbereder in för julen. Den går just nu i bakgrunden mellan jag skriver detta inlägg och den är rätt bra.

Just nu har jag problem med mina linser så jag borde gå och ta ut dem har vårt att se vad jag skriver, har haft linser två dagar i rad vilket mina ögon inte tycker om.

Så här får jag lov att sluta för att ta ut dem sedan måste jag fortsätt och städa torkar alla lister i hallen nu.