2015-01-08 Allt är skit!

Började dagen med att försöka få tag i IHF BOSTAD AB jag och en kollega åkte ner till deras kontor  som skulle vara öppet mellan 9-10 idag ingen där! Har sökt dem sedan i början av november eftersom vi inte fått någon avi på hyran för januari.

Ringde hyresadministrationen 15 december som då lovade skicka hyresavi men fram till igår hade det inte kommit, skickat totalt 6 mail sedan i november fram till idag utan att de svarar!

Men då tog sms, e-post och ringde fastighetschefen när vi var utan för kontoret, inget svar då. Men väl hemma ringde han upp och hävdade att de hade inga problem med de som utför jobbet åt dem, har ett och annat och säga till honom.

Under eftermiddagen har jag äntligen fått besked att hyresavin ska komma!

Inte nog med det kom hem efter att varit och handlat ni är inskrivningen på Huddinge sjukhus fram flyttad och då kan jag inte, hade redan flyttat saker som skulle vara på måndag till det nya datumet.

Meddelade Huddinge sjukhus att behöva mer framförhållning en vecka de kräver att man senast 10 dagar innan meddelar om man komma, men när ringde fick jag besked om att det hade telefontid först på måndag igen.

Jag ger snart upp!

Så nu ser det inte ut att bli operation på överskådlig tid!