Vecka 3, 2015

Sitter och funderar på hur jag ska kunna få vecka 3 2015 att gå i upp utan köra slut på mig, det allt för mycket som måste vara klart innan operationen.

Så ska vi börja förhandla just nu väl det in yrkande vilka idag ligger upp emot 2,6 procent. Det skulle vara bra om några av dem var klar innan operationen, för efter den blir jag borta en vecka.

Natten till idag passerade ju stormen Egon över oss med snö och regn, men det verkar inte ha hänt så mycket här. Men tydligen desto mer i södra Sverige, en av Gotlandsbåtarna blåse vist sönder igen.

Ibland undrar jag hur allt fungerat när det började blåsa fick ont i den gamla idrotts skadan så jag inte kunde sova trots tabletter. Då slog mig eftersom knät är trasigt har jag svårt att träna vilket gör att astman blir sämre. Men man kan inte operera knät för jag är för dålig astman och man inte kan garantera att tillstöter komplikationer i samband med operationen.

Jag undra hur man kan få det att fungera, men i nästa vecka ska man inleda provtagningen inför inskrivningen på eftermiddagen den 19 januari. Har också fått preliminära dagar för operationen så får vi se när den blir av.

Tidigare idag var på julgransplundring som AB Nynäshamnsbostäder bjöd sina hyresgäster på, det märktes att man sålt 35 procent av lägenheterna.

Nu ska jag se lite på tv innan det blir sängen in för vardagen imorgon.