2015-01-19 Inser att det snart är dags…

Jag började ett besök i tvättstugan  vilket är en ställe som kan både få igång en diskussion men även förstöra ett, säger man tvättstuga så blir det en garanterad diskussion.

Så snart jag var klar begav jag mig till Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge för inskrivning inför operationen av mitt knä, det som för en frisk person är enkel sak blir en kompliceras för mig med min astma.

Under det senaste timmarna har jag börjat inse att det är dags nu efter nästan ett halvårs väntan, jag har svårt att in se det. Man planera operationen inom 14 dagar från idag det är en konstig känsla.

Just nu jobbar mot klockan för att få allt klart innan operationen, för jag lär väl bli bort under den mest intensiva perioden inom Hyresgästföreningen med bokslut och årsmöten. Om går som planerat är jag tillbaka senast till föreningens årsmöte.

Eftersom jag varit på sjukhuset har mina kollegor sköt telefontiden och lär har ringt hela dagen. Imorgon är jag tillbaka på planen igen och ska prata med lite journalister som vil intervjua mig om Hyresgästföreningen.