2017-09-26 Inget taxi som vanligt #nynäshamn #astma #färdtjänst #sverigetaxi

Tisdag 26 September
Klockan 15.00
Från: Gröndalsskolan, Idunvägen 23, Nynäshamn, Nynäshamn
Till: Backluravägen , Nynäshamn, Nynäshamn

Tisdag 26 September
Klockan 12.30
Från: Nynäshamns Församlingshem, Hamngatan 6, Nynäshamn, Nynäshamn
Till: Backluravägen 29A, Nynäshamn, Nynäshamn

Tisdag 26 September
Klockan 11.00
Från: Backluravägen 29A, Nynäshamn, Nynäshamn
Till: Nynäshamns Församlingshem, Hamngatan 6, Nynäshamn, Nynäshamn

Resan kl 11:00 kom inte ringde resegarantin som meddelade att det inte fanns några allergifordon och tvingades ta bort allergifordon.

Resan kl 12:30 kom inte ringde resegarantin som meddelade att det inte fanns några allergifordon och tvingades ta bort allergifordon. Chuffören ringer och säger att är på plats men när jag kommer ut så finns det ingen taxi. Där emot svänger det in en på Centralgatan 6 som här ingångar på baksidan och infart från Hamngatan. Får mig värdens utskällning för att jag är på fel plats och när jag talar om att det är han som är skriker han att ge honom kortet. Dessutom stinker bilen parfym fast det är kort resa får jag kraftiga problem med min astma.

Resan kl 15:00 kommer inte och ringer inte resegarantin eftersom jag bara får svar att det inte fanns några allergifordon och tvingades ta bort allergifordon vilken ju inte funkar eftersom dålig i min astma. Så jag tvingas lösa resandet på annat sätt efter mer en timme ringer en chufför. Önskar inte bli debitera och har ni måste nog titta över hur det fungerar med allergifordon i Nynäshamn gör ju flera anmälningar i vecka under senaste året och det bliver ju inte bättre.