2018-06-25 Kanske dags att börja blogga igen.

Det rätt länge sedan blogga om att leva med astma men funderar på börja igen och hur man kan livet att gå hopp.

I början av juni slutade 12 timmar på akuten på Karolinska universitetssjukhuset Huddinge på K66 med dropp kl 2 på natten. På morgonen kom lungläkare och tittade på med fortsatt dropp men att få komma till K84 var det inte prat om avdelningen var full.

Plockade upp mina saken hade datorn och ryggsäcken men mig, vänder mig om där står en undersköterska med en rullstol undra om kunde åka. Undrande frågade vart det finns en plats på lungmedicin K84.

Ner med allt i en väska igen och droppet i en hand begav mig K84, det skulle ta en vecka innan jag fick lämna K84.

Det var andra gången sedan i februari som jag checkade in på K84. Vet inte om man frisk då?

Efter en vecka på sjukhuset kom jag hem och det gick bra fram till midsommar, då min astma blev sämre igen. Har fyllt med medicin får slippa åka in på sjukhus. Har en tid i slutet av denna vecka med min lungläkare och hoppas klara mig till dess.

Det senaste dagarna har mått rätt stabilt men har stora doser med kortison så gör det inte går att sova fast jag tar de på morgonen.

Har det senaste dagarna försökt hålla mig så stilla som möjligt för att bli frisk. Detta har gjort att ännu inte har kunna komma ut till landet. Känner mig förvirrad vill ut men vet inte om jag orkar med tanke på hur jag mår.

Med denna bakgrund blir detta min ny start att leva med astma om man aldrig vet när man inte kan andas igen.