2014-10-17 Veckan som gick

Så har en vecka till gått med mycket att göra och så är det dags att blicka tillbaka.

Tisdagen började med träning oss min sjukgymnast det gäller ju att hålla igång fast att jag svårt att röra mig. Denna vecka har det inte fungerat att gå med kryckor fastnade i mandolinen i lördag med tumme. Därefter blev det kyrkans sopplunch där vi hade försäljning till det internationella arbetet av saker som var kvar från Söndagen.

I onsdags var jag ut i Sorunda och träffas de hyresgäster och medlemma och prata de utan någon dagordning. Det är alltid trevlig att vara ute i områdena  och se verksamheten.

Under torsdagen blev det klart  vilka som kommer att styra  i Nynäshamn under de kommande fyra åren, man kan säga en riktig grönsaksröra. S + Fp + Mp har huvud ansvaret med stöd av V + PPiN som lovat att inte fälla budgetförslaget under de kommande fyra åren.

Jag hoppas att de också är bereda att ta ansvaret för Nynäshamnsbostäder också, Mp säger till Nynäshamns Posten att man ska bygga 200 nya lägenheter inom fyra år. Men ställer mig väldigt frågade till det när jag läst förslag till detaljplan för Nynäshamn. Där man vill fortsätta bygga låga hus. Något som enligt KTH inte är samhällsnyttigt för att bygga bort bostadsbristen. För då krävs det att man bygger på höjden vilket också gör att kostanden för lägenheterna kan hållas nere.

Vem ska ha råd att i hus under fyra våningar, men politikerna kanske ser Nynäshamns som ett framtida Vaxholm?

Under torsdagen fick jag besked att det troligen inte blir någon operation innan slutet av november, vilket gör att just nu känns väldigt tungt. Jag hade hoppas får det gjort mycket tidigare, men min astma ställer till det som för en normal person varit ett rutin operation blir med avancerad för mig.

Nu är det bara att vänta och se har jag inte hört något om tio dagar ska jag på dem igen.

Under den kommande helgen ska jag bara försöka att var och inte gör något speciellt.