2014-12-16 Sista för Hyresgästföreningen & pepparkakor

Jag har ägnat dagen åt jul förberedelser med lite tur blir jag klar med vardagsrummet ikväll, det tar ju lite längre tid måste pausa för att orka med. Så är det när man har astma men gör jag det så går det bra.

Mellan varven har gjort det sista med Hyresgästföreningen i år alla betalningar klar så det kommer med i året bokföring. Det ska bli riktigt skönt att kunna koppla bort det helt och hållet ett tag.

Året som har gått har varit ett av det mest belastande för alla i Föreningsstyrelsen med utförsäljningen av AB Nynäshamnsbostäder där jag var i frontlinjen, idag vet jag att som skissade ut är verklighet. Så mycket skit jag på av politiker som vid några tillfällen hoppade på mig när var och handlade, något som jag skarpt ogillar. Jag måste ju kunna få ha ett privatliv någon gång.

Under hösten som vanligt brukar vara en tid för återhämtning men inte i året först valet där vi gjorde en stor satsning som tog mycket tid och kraft. Vi har också fått lägga ner ovanligt mycket tid för att hålla koll på vad som händer med fastigheterna som såldes och på väg att lyx renoveras nu till nyproduktions priser undra ve,m som ska råd att bo i dem?

Under kvällen bakade jag pepparkakor

image

image

Så nu blir det kväll och villa när jag är klar med städningen