2020-04-09 Skärtorsdagen

Idag har gjort den första av fyra gudstjänster i Nynäshamns församling som sänds via Facebook. Jag har inte bloggat eller lagt upp bilder på länge tänker mig att försöka börja igen nu när så mycket är inställt. All verksamhet inom Hyresgästföreningen Nynäshamn har efter beslut av mig den 12 mars varit inställa, när jag informerade uppåt i organisationen fick svaret att det var mitt beslut. Vilket senare föreningsstyrelsen ställt sig bakom.

Då trodde jag vi skulle vara tillbaka på Annandag påsk men det tog inte många dag innan jag ansåg att det kunde jag glömma. Redan den 12 mars stoppade jag all nybokning av lokaler som bara en vecka senare ändrades till stopp för all uthyrning av lokaler till 4 maj och till dess är det stopp för all verksamhet.

Idag tror jag inte att vi kommer igång den 4 maj och funderingar hur långt fram man flytta stoppet. Nästa vecka ska vi har telefonmöte med styrelsen och så får vi diskutera om det redan nu ska förlängas.

Det är många saker funderar över och vill skriva om är väldigt trött så nu blir det sängen, imorgon är det Långfredag och ytterliga en gudstjänst på Facebook. Tror jag ska blogga över hur ser att vi ska kunna få igång mötes verksamheten trots corona.