Framtiden

För en tid sedan citerade jag Ps 22 ”Min gud min gud varför har övergivit mig” vilket är Långfredagens Psaltar text.

Efter detta har det hänt mycket i mitt liv och runt om mig, det har varit många och långa samtal. Jag trodde att jag viste hur min framtid såg ut och jag hade mentalt börja hitta min plats. Men det blir inte alltid som man tänkt sig och då särskilt om andra människor inte agerar som man tänkt sig.

Detta har gjort att den plan jag hade börjat form sig efter 22 oktober 2021 i Visby inte riktigt blir som jag tänk mig. Fast det är inte riktigt rätt, en person i min omgivning fick de uppdrag jag tyckte hon var lämplig för.

Så där fick jag rätt och jag lovade den 22 oktober 2021 att jag skulle stödja henne i hennes nya uppdrag. När jag sedan har blivit tvungen att fundera på hur min roll skulle bli, för att få kunna stödja henne. Jag har flera gånger fundera på vad jag vill och klarar av. Jag har stundtals fundera på om jag kommer klara av detta, vid ett samtal med när vän sa han – ”Detta är din svaga punkt och nu måste du inse att du inte kan ha koll på allt utan sitta lugnt i båten. Du kommer att klara det galant.”

Därför har jag beslutat att segla vidare i livet och för en stund sedan fick frågan om bli en nära del av hennes lag och tillsammans med henne styra skeppet vidare. Vilket också min kamrater tyckte, vilket jag är stolt och tacksam över.

Även om allt inte blivit som vi tänkt den 22 oktober 2022 i Visby och vägen varit krokigare än vad vi trodde så är vi nu i mål.

Susanne jag kommer göra allt jag kan för att du ska lyckas i ditt uppdrag inom organisationen.