Jippo – Äntligen mot ljusare tider!

Idag ser att ljusare ut och livet leker igen både teoretiskt och i praktiken, ljuset är på väg tillbaka och det har löst sig med operationstiden så nu är jag på banan igen.

Man dubbelbokar mig för inskrivningen med operationslaget och då funkar det med min kalender.  Dessutom har för första gången på nio dagar kunnat varit ute och gått och blev inte helt slut, det kunde inte ha varit bättre än så idag.

På måndag växlar vi igång Hyresgästföreningen Nynäshamn efter helgerna ska bli riktigt skönt, det har ju varit mycket sängliggande senaste tiden.

Idag är Alexander iväg med sin mamma och en kompis och hans mamma till Mariehamn, hade gärna följt med men det känns som ett klokt beslut att vara hemma. Funderar på städa bort återstående av julen eller kanske väntar till imorgon. Det får nog räka med dammsugaren och torkagolven idag, det lär, inte springa ifrån än.