Våren 2015

Nu är det verkligen vår eller nästa sommar pollen ligger hög i luften.

Det senaste dagarna har jag tillverkat flera smörgåstårtor nu är dem upp ätna också.

Idag står året LH-konferens på programmet och ligger och lyssnar på P1 sändning från valborg i Uppsala igår och funderar på vad som ska säga idag.

Den senaste tiden har varit väldigt mycket med jubileet och fullmäktige föra veckan. Det senare blev väl inte riktigt vad jag tänkt mig, men det blir nog bra i slutet ändå.

Jag har aldrig haft sådan problem med allergisk reaktion som den senaste tiden är upp tre på sex veckor. Den senaste förorsakdes av mitt knä skydd men har fortfarande inte lagt sig ännu. Men under natten som har fått har varit bättre än på mycket länge, har kunnat sova nästa hela natten.

Nu ska jag väl snart gå upp och packa det sista innan det blir att ge sig av problemet är ännu inte vet vad jag säga, men det löser sig väl brukar ju göra det.