2016-12-16 SMS till chefen för färdtjänst i Stockholm #färdtjänst #sll 

​Jag har blivit uppmanad av Nynäshamns kommun angående min färdtjänst. Jag har haft färdtjänst i 18 år och som det fungerar nu har jag aldrig varit med om. Jag har allergifordon och måste det för att kunna leva ett något normalt liv. Men kan inte längre lita på att jag får bil vilket har gjort att jag varit tungen ställa in aktiviteter som kräver att jag åker färdtjänst, där ibland så har jag varit tvungen att tacka nej till mitt uppdrag i Hyresnämnden i Stockholm. Efter som jag inte vet om jag kan komma fram eller hem igen.

Jag har varit i kontakt med kundtjänst och får det flesta gånger till svar att man inte hinner svara efter som jag klagar för mycket.

Då är det bara resor där jag inte får allergifordon, bilen är mer än 20 sen eller kanske inte kommer över huvudet något som aldrig tidigare inte varit med om. Den senaste tiden har det blivit allt vanligt och ofta resor över 5 mil.

Jag är inte intresserad att ni debitera bolaget avgifter jag vill att det ska fungera bara. Under hösten har jag bloggat om mitt resande se nedan.

Färdtjänst | Jonas Carlsson – @bojonascarlsson

http://www.korsudden.se/wp/category/fardtjanst/

Svar