Maj-Lis Carnegård – TACK

Maj-Lis vi har haft många roliga minen tillsamman kommer du ihåg Tallinn?

Ni ringde mig och frågade om jag hade en korkskruv, sedan fastnade jag på er rum över ett glass vin och lite ost.

Det är bara en av alla trevliga min jag har från din tid inom Hyresgästföreningen.

Men nu kräver ju din hälsa att du försöker ta hand om dig själv, för står jag dig och hoppas att någon gång i framtiden kan tänka dig komma tillbaka i någon form.

Maj-Lis du ställde upp när det riktig brann och klev in styrelsen, du ska all heder för det.

Maj-Lis det finns också stunder när tyckt synd om dig som när du fick smörgås med spår av fisk då var jag riktigt orolig och vi var mitt i Finskaviken. Men även de lyckades klara ut även Morgon var lite blek om nosen.

Maj-Lis jag vill tillbaka dig och Morgan all lycka i framtiden.

Det är jobbigt att skiljas från personer som betytt så mycket som ni gjort Stefan och Maj-Lis, att säga detta hade jag inte klarat så med dessa två blogg inlägg vill jag hylla er. Jag har inte ord för var ni betytt och gjort för Hyresgästföreningen Nynäshamn.

TACK!!!!!!