Stefan Uddebrant – TACK!

Ikväll är sista kvällen med delar av styrelsen för Hyresgästföreningen Nynäshamn, just nu samlas en sista gång innan årsmötet.

Jag har under flera veckor försök samlat mig för att sammanfatta något över Stefan och Maj-Lis som lämnar oss imorgon. Men jag lyckas inte utan detta blir min hyllning till er.

Stefan vi såg första gången vi sågs första gången våren 1992 på KA3 då var du som hade befälet och nu är det jag som haft det.

Stefan när hälsansvek gick du in och tog hand om de privata förhandlingarna, vilket du gjort med berömmelse man kan få. Att sköta förhandlingsråd och förhandlare som inte alltid gjorde som vi ville klarade du.

Stefan du har alltid ståt vid min sida och stött mig när det blåste. Tillsammans har vi bildat ett stärk lag vid förhandlingar både på privat sidan men även mot AB Nynäshamnsbostäder.

Stefan vi har haft många trevliga tillfällen tillsammans både inom Hyresgästföreningen men även privat, på bland annat båtmässan. Du lärde mig att tycka om livets vatten…..

Stefan du lämnar visserligen oss men om allt går väl kommer Hyresgästföreningen Gotland få kraftig förstärkning så lycka till!