2014-12-19 Vad var det jag tänkte blogga om?

Jag undra var det jag hade tänkt blogga om idag vet att det var något som gått och funderat på hela dagen men nu är det som bort blåst.

Jag har fått en del frågor om min operation som jag har väntat på hela hösten, då är det så att man ska göra den bara narkosen bedömer att jag klara av den. Sist jag träffade narkosläkare så sa hon att det inte spela någon roll om man söver mig eller någon annan typ av bedövning, vid det tillfälle så gjorde hon bedömningen att riskerna var förstora. Man behöver ha tillgång till intensivvård och extra förstärkning med ett stor operationslag.

Problemet är att min hälsa inte blir bättre om inte operationen görs snart då de kraftigt påverkar min astma.

Jag har gjort denna operation för fem års sedan faktiskt i dagarna och då var det ingen problem men min astma utan den gjordes med ett dygns varsel. Just nu känner jag att för varje gång jag träffa en läkare blir bara sämre.

Jag också börjat träna på min insats på julafton i Nynäshamns kyrka på midnattsmässa, försökte räkna ut hur många gånger jag varit med på den tror det 25 eller 27 gången som jag ska var med.

Under veckan har också träffa prästen som ska tjänstgöra för att gå igenom inför midnattsmässan det var då jag började räkna och det slog mig var gamla man har blivit men också vilken visdom man har och bära på.

Jag har också börjat under på hur jag ska göra med min framtid inom Hyresgästföreningen, när jag för snart tio år sedan tog över fick föreningens 90-års jubileum på mig då den tidigare ordförande hoppade av. En ska är klar även om jag ibland tycker det är jobbigt och få skit för sådant som jag inte är skyldig till, så tänker jag inte göra det är inte rätt mot den som ska ta över.

Imorgon ska jag ta min mor och åka på Skansen och gå på julmarknaden det ska bli en skön avkoppling från julförberedelserna.

Jag ska försöka ta med mig kameran och ta lite julbilder som väl blir en avslutning på bilder från Skansen 2014.