2023-05-31 14 dagar och ta bort stygn

Idag har det gått 14 dagar sedan man sydde vaden 23 stygn. Jag hade tid på vårdcentralen idag för plocka bort stygn. När jag kom ditt konstaterade dem att såret blöder fortfarande. En läkare titta på det och konstaterade att en kirurg behöver titta på det innan man tar bort stygn.

Så det blev raka vägen till Akuten på Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge passerade kassan kl 12:20 och direkt in i till nästa väntrum.

Sedan kom en sköterskan titta och konstaterade att hon inte vill öppna förbandet åter till väntrum. Tog upp mobilen och skulle titta på film, då kom nästa sköterskan och tog mig vaket så jag kunde ligga och vänta.

Gjorde ett nytt försök att titta på film för att ha något att göra, då kommer sköterskan och flytta mig till ett rum så doktorn kunde komma.

Ringde hem och berätta att doktorn skulle komma och kom han och tittade på såret och skulle be kollega titta också.

Tog inte många minuter innan läkare kom tillbaka och bestämma ta bort stygnen. Vilket gick smärt fritt och fort.

Då återstår stor problem med såret är förstort för akuten man hade inga förband.

Jag trodde man skulle få ett mindre förband när man tagit bort stygnen så inte fallet denna gången.

Hela under benet i förband hoppas vårdcentralen har något mindre på fredag.

Jag var klar på akuten kl 14.23 åkte hem kl 15:00 det måste varit något slags rekord.

Jag kan tillägga att det svider och gör ont ikväll kanske inte få förvånad med detta såret.

Innan man tog bort stygnen.