2024-05-29 Sjukhus frukost

Tror jag inte lagt ut bilder på min sjukhus frukost  frukt yoghurt, ägg med salt man spart in på kaviar en, tre rågbröd med leverpastej samt ”påss” tea.

Träffade just läkarna blir kvar ett tag lungorna låter inte så bra.

Man fortsätter med dropp eventuellt funderar man på öka dosen med teofyllamin för att lungorna ska låta bättre. Har just beställt lunchen blir pastasallad med kyckling och curry dressing en riktig favorit på sjukhus mat sedeln. Nu fick veta att den var slut så då får det bli dillkött.

Bild från föra veckan

Det var faktiskt riktigt gott så hoppas det sakar lika bra. Är helheten är mat riktigt bra på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge man väljer på 15 rätter (tre vegetarisk, fyra fisk, fyra fågel och fyra kött) samt 10 desserter. Problemet att ligger man länge så får börja om, nu har varit hemma i mellan så nu är det ny räkning.