2015-01-03 Bättrings vägen och förberedelse

Nu är jag äntligen på bättringsvägen idag har jag kunnat sitta uppe flera timmar utan att var helt slut, det är läng sedan jag var så dålig som det senaste dagarna. Jag brukar märka när jag på väg att bli sämre men inte denna gången allt gick så fort, från att gått och lagt mig efter tolvslagen till att vakna upp på nyårsdagen utan att kunna andas. På måndag ska jag försöka få tag i min lungläkare på Huddinge sjh och rådgöra hur vi ska göra.

Jag har ökad medicinering men tagit bort kortisonet men fortsatt med höga doser av min licens medicin och det hjälper och det är ju bra. Jag får ju bra massa biverkningar av kortisonet och tycker att det räcker med ett förstört skelett.

Jag har suttit och börja förbereda allt in för att det nya verksamhetsåret drar igång den 12 januari och då ska det gå med full fart från först minuten. 14 december startar hyresförhandlingen med AB Nynäshamnsbostäder och sedan rullar vi gång med årsmötena i slutet av januari.

Jag vet ju att jag ska operas någon gång efter den 12 januari och vill vet att allt är klart då och kan löpa på utan mig, för det kan ta flera månader innan jag är återställ igen efter operationen. Har börjat skriva på verksamhetsberättelsen tänkte den skulle var klar den 12 januari.

Hyresgästföreningen Nynäshamn fyller ju 100 år i år måste vara klar med jubileumsutställningen och jubileumskriften i slutet av januari. Det är inte är inte så mycket kvar att göra det är bara tio år som ska kompletteras med, gjorde ju till 90-års jubileet också så jag har rutin.

Om jag orkar ska jag åka till Ösmo kyrka imorgon för att lyssna på Ung i den världsvida kyrkan, med det hänger på att utvecklingen på astma fortsätter bli bättre.

Just nu har revben i ugnen som ska bli middag ikväll för mig och mina föråldras, har dammsugit och torkat golven i hela lägenheten vilket blivit gjort sedan nyårsafton.